De salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie, een vak op zich

Wanneer jouw bedrijft groeit, wordt het steeds tijdrovender om alle administratie bij te houden. Een goede tip is om de salarisadministratie uit handen te geven. Op deze manier ben jij niet meer verantwoordelijk voor het bijhouden van de administratie wat komt bij het uitgeven van de salaris voor jouw werknemers. In deze blogpost informeer ik over samenwerkingen met een administratiekantoor dat jou kan helpen met de administratie. Lees gauw verder en ontdek de voordelen van het uitbesteden van de salarisadministratie.

Wat doet een salarisadministratiekantoor? 

Een administratiekantoor kan jou helpen met het bijhouden van de administratie. Wanneer je specifiek op zoek gaat naar hulp bij de salarisadministratie, wordt je bij het hele salarisproces geholpen. Zo worden de werkuren door het bedrijf bijgehouden en wordt het salaris en de belasting volledig door dit kantoor geregeld. Daarnaast dienen zij ook als vraagbaak bij problemen over het salaris van de werknemers. Op deze manier heb je dus helemaal geen zorgen meer voor de administratie.

De voordelen van het uitbesteden van de administratie

Naast het feit dat je helemaal geen omkijken meer hebt naar de administratie voor het salaris, ben je ook verzekerd van een professionele aanpak. Er komen nogal wat regeltjes kijken bij het correct invullen van de administratie. Wanneer administratie foutief geregistreerd wordt, kan dit vervelende boetes opleveren. Het kan een behoorlijke investering zijn om de administratie uit handen te geven, maar je krijgt er veel tijd voor terug en de zekerheid dat de administratie correct wordt ingevuld. 

Contact opnemen

Wil je meer weten wat een administratiekantoor voor jouw bedrijf kan doen? Of je nu een starter bent of een gerenommeerd bedrijf, een administratiekantoor kan elk bedrijf helpen. Je kunt telefonisch contact opnemen en extra informatie opdoen. Ook kun je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek regelen en hier meer duidelijkheid verkrijgen over de mogelijkheden en de kosten voor jouw bedrijf. Wil je meer vrijheid? Jouw tijd besteden aan jouw bedrijf, in plaats van aan de administratie? Ga dan op zoek naar een administratiekantoor dat jou kan helpen met de salarisadministratie. Op deze manier heb je geen omkijken meer naar de salarisadministratie en kun jij je focussen op jouw bedrijf. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat de administratie correct wordt ingevuld en zo voorkom je na boetes achteraf. Laat de professionals het werk doen en houdt zo meer tijd en energie over voor het werk waar jij echt van houdt. Neem contact op met een administratiekantoor en informeer naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Voor meer informatie spreek met Visser & Van Eck Administrateurs Belastingadviseurs B.V.

Over ons

De wondere wereld van de bedrijfsadministratie

Welkom! Ik ben Sabine. Ik neem jullie mee in de wereld van de bedrijfsadministratie. Saai? Nee zeker niet! Een goede bedrijfsadministratie is essentieel voor een stabiel bedrijf. Vroeger werd de administratie gevoerd in een kasboek. Later volgde er boekhoudpakketten waarin je de administratie kon voeren. Telfouten waren er niet meer, zelf nadenken bleef echter hard nodig. Het pakket deed immers alleen wat jij ingaf. Maar toen, toen kwamen er volledig geautomatiseerde pakketten. Maak een foto van een bon en alles wordt vanzelf gedaan. Of toch niet? Nee ook hierbij zijn heel wat handelingen nodig om de administratie op orde te houden. In mijn blog lees je meer over mijn ervaringen!

Zoeken

Recente artikelen

26 november 2018
Notaris   Wanneer je in Nederland een bindende en rechtsgeldige afspraak wil vastleggen dan gebeurt dit vaak bij een notariskantoor. De notaris z

21 december 2017
Salarisadministratie, een vak op zich Wanneer jouw bedrijft groeit, wordt het steeds tijdrovender om alle administratie bij te houden. Een goede tip i

9 november 2017
Een kleine startende ondernemer loopt helaas zijn starterssubsidie mis vanwege een onjuiste bedrijfsadministratie. Hieruit blijkt maar weer hoe belang